Біз мақтанышпен жариялаймыз, біздің «Survival of lactic acid bacteria when using the developed yogurt from the milk of small cattle under in-vitro conditions»
Ospanov, A., Velyamov, S., Tlevlessova, D., …Makeeva, R., Tastanova, R. мақаламызды тез және қосымша күш жұмсамай-ақ шетелдік ғалымдар өздерінің; Probiotic Fermented Goat’s and Sheep’s Milk: Effect of Type and Dose of Collagen on Survival of Four Strains of Probiotic Bacteria during Simulated In Vitro Digestion Conditions Szopa, K., Szajnar, K., Pawlos, M., Znamirowska-Piotrowska еңбегінде мысалға келтірді. Бұл біздің зерттеулеріміздің жоғары сапада екеніндігінің және олардың әлемдік аренадағы өзектілігінің айқын дәлелі. Мақала йогурттың сіңімділігін және тірі организмдегі пайдалы бактериялардың өмір сүруін зерттеуге арналған.