Біз мақтанышпен жариялаймыз, біздің «Survival of lactic acid bacteria when using the developed yogurt from the milk of small cattle under in-vitro conditions»
Ospanov, A., Velyamov, S., Tlevlessova, D., …Makeeva, R., Tastanova, R. мақаламызды тез және қосымша күш жұмсамай-ақ шетелдік ғалымдар өздерінің; Probiotic Fermented Goat’s and Sheep’s Milk: Effect of Type and Dose of Collagen on Survival of Four Strains of Probiotic Bacteria during Simulated In Vitro Digestion Conditions Szopa, K., Szajnar, K., Pawlos, M., Znamirowska-Piotrowska еңбегінде мысалға келтірді. Бұл біздің зерттеулеріміздің жоғары сапада екеніндігінің және олардың әлемдік аренадағы өзектілігінің айқын дәлелі. Мақала йогурттың сіңімділігін және тірі организмдегі пайдалы бактериялардың өмір сүруін зерттеуге арналған.
Мақаламызға шетелдік ғалымдар көңіл аударды
