ҚҰРАМА АЗЫҚТАРЫНДА ӘРТҮРЛІ ҚАЛДЫҚТАРДЫ ПАЙДАЛАНУ
Көбінесе, протеинді-витаминді қоспалар өндірісінде құрама жемдерде ет шикізатын өңдеу қалдықтарынан өндірілетін ет-сүйек ұнын 8-12% мөлшерінде қолданылады. Сүйек ұны май және жабысқақ заттардан тазартылған сүйектерді өңдеу кезінде алынады.…
Сыбайлас жемқорлыққа қарсы күрес
2022 жылдың 8 сәуірінде ҚазҚӨТӨҒЗИ мен ҚазЖКШҒЗИ-да сыбайлас жемқорлыққа қарсы дүниетанымды қалыптастыру және Қазақстан Республикасының сыбайлас жемқорлыққа қарсы заңнамасын жетілдіру мәселелері бойынша семинар орын алды. Семинардың негізгі мақсаты…