Month: Мамыр 2022

  • Home
  • «ҚАЗҚӨТӨҒЗИ МЕН ШӘКӘРІМ УНИВЕРСИТЕТІНІҢ ЫНТЫМАҚТАСТЫҒЫ МЫСАЛЫНДА БІЛІМ АЛУШЫЛАРДЫҢ ҒЫЛЫМИ-ЗЕРТТЕУ ӘЛЕУЕТІН ДАМЫТУ»

«ҚАЗҚӨТӨҒЗИ МЕН ШӘКӘРІМ УНИВЕРСИТЕТІНІҢ ЫНТЫМАҚТАСТЫҒЫ МЫСАЛЫНДА БІЛІМ АЛУШЫЛАРДЫҢ ҒЫЛЫМИ-ЗЕРТТЕУ ӘЛЕУЕТІН ДАМЫТУ»

   «ҚазҚӨТӨҒЗИ» ЖШС Семей филиалы жоғары білікті мамандар мен ғалымдарды даярлауда Шәкәрім университетімен белсенді және тығыз ынтымақтастықта. Осы бағыттағы елеулі қадамдардың бірі «ҚазҚӨТӨҒЗИ» ЖШС Семей филиалының базасында «Тамақ өнімдерінің технологиясы…

ҚАЗАҚСТАН ХАЛҚЫН ГЛЮТЕНСІЗ ӨНІМДЕРМЕН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ ПРОБЛЕМАСЫ 🍞

      Глютен-бидай, арпа, қара бидай және сұлы сияқты дәнді дақылдарда кездесетін өсімдік ақуызы. Глютенсіз тамақ өнімдері-құрамында бидай, қара бидай, арпа, сұлы немесе олардың будандары жоқ және құрамында глютен…